Smiley este cu „Un pas inainte” fata de Simplu

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Primul album solo al membrului trupei Simplu, Smiley, ce include si single-ul recent lansat, „Un pas inainte”, va aparea in circa o luna si va contine melodii de dans si soul, R&B si pop, a declarat cantaretul pentru NewsIn.

Materialul discografic, ce nu a fost inca finalizat, va contine piese impartite pe doua categorii: „de suflet”, piese soul, R&B si pop, si piese „de dans”.

„Am facut albumul ca sa fac piese care nu se potrivesc cu stilul trupei Simplu”, a explicat Smiley. „Piesele sunt foarte personale si reflecta viata mea”, a adaugat cantaretul care deja se pregateste pentru al doilea videoclip.

Pentru album, Smiley a colaborat cu Marius Moga, Don Baxter si Randi din trupa Morandi, la compozitia pieselor. Artistul va canta alaturi de Don Baxter, iar albumul va contine si „foarte multe surprize”, potrivit lui Smiley.

Trupa Simplu s-a format in octombrie 2000, prin fuziunea a doua grupari de breakdance, „Mesaj Nou” (Pitesti) si „Extreme” (Bucuresti). in februarie 2001, formatia a lansat primul material discografic, EP-ul „Provocarea” (2001), urmat de albumul „Extrem de SIMPLU” (2002).

In vara lui 2006, trupa a aparut pe piata cu un nou material discografic, „Oficial imi merge bine”.

spot_imgspot_img