Snoop Dogg va face curatenie in parcuri

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Snoop Dogg, condamnat la trei ani de libertate sub supraveghere, va strange gunoiul si frunzele si va vopsi bancile din parcuri in cadrul celor 160 de ore de munca in serviciul comunitatii pe care le-a primit dupa ce a pledat vinovat la acuzatia de detinere ilegala de arme, transmite Reuters.

Snoop Dogg va fi supravegheat de un paznic de la Regia parcurilor, au informat autoritatile americane.

Rapper-ul a primit aceasta pedeapsa dupa ce a pledat vinovat la acuzatia de detinere ilegala de arme.

Snoop Dogg, in varsta de 35 de ani, al carui nume real este Cordozar Calvin Broadus Jr., a fost condamnat la trei ani de libertate sub supraveghere, pedeapsa care ar putea fi redusa, daca pe parcursul unui an el nu va incalca legea. De asemenea, cantaretul trebuie sa doneze suma de 10.000 de dolari unei fundatii caritabile in beneficiul copiilor defavorizati.

Pe 27 septembrie 2006, Snoop Dogg a fost arestat pe aeroportul John-Wayne din Irvine, la 70 de kilometri sud-est de Los Angeles, in timp ce se imbarca in cursa pentru New York. Autoritatile au descoperit o bata telescopica, de tipul celor utilizate de unele forte ale politiei, in servieta in care isi transporta laptopul.

Avocatul lui Snoop Dogg, Donald Etra, a declarat ca bata a fost utilizata de clientul sau pentru un moment muzical. Etra si-a sfatuit clientul sa pledeze nevinovat, dar Snoop a dorit sa rezolve mai repede aceasta problema.

spot_imgspot_img