SOC in Liga Campionilor: Barcelona, eliminata de Atletico Madrid. Messi, ZERO!

Elevii lui Diego Simeone au scris istorie aseara, dupa ce Atletico a eliminat Barcelona din Liga Campionilor, in?sferturile de finala. Dupa ce in tur meciul s-a incheiat 1-1, la Madrid,?Atletico a reusit sa treaca la limita de catalani, scor 1-0. Cu golul inscris de Koke, Atletico ajunge dupa 40 de ani, din nou, in semifinalele Ligii Campionilor.
Atletico a facut un meci mare pe Vicente Calderon, iar in lipsa unui Messi de zile mari, elevii lui Simeone nu au intampinat mari dificultati in a elimina Barcelona. Messi a reusit sa faca poate cel mai prost meci pe care l-a jucat vreodata in Liga Campionilor, el alergand cu doar putin mai mult decat portarul catalanilor. Nici Messi, nici Neymar nu au impresionat cu nimic.?
Daca publicul romanesc a avut deja parte de un preambul la meciul slab facut de Messi aseara, cand in amicalul Romania – Argentina?starul a fost de nerecunoscut pe teren, pentru spanioli, meciul de miercuri a fost un adevarat soc. Atletico a dominat-o pe Barcelona la toate capitolele: posesie, suturi pe poarta, pase reusite.?
Unicul gol al partidei a venit foarte devreme, in minutul 5, cand Koke a trimis in plasa portii lui?Courtois. Daca alte dati la acest scor, monstrul din Barcelona s-ar fi trezit si ar fi maturat terenul advers, aseara Atletico s-a dovedit a fi o nuca prea tare de spart. Tata Martino nu a avut nicio solutie, iar scorul a ramas neatins pana la final.?
Bayern – Manchester United 3-1
Scorul inregistrat in Germania nu reflecta situatia din teren pe intreaga durata a meciului. Nemtii au devenit cu adevarat o forta de nestavilit abia dupa ce englezii au deschis scorul, in minutul 58, prin Evra.?Bucuria fanilor englezi nu a tinut nici macar doua minute, deoarece?Mandzukici e egalat imediat pentru Bayern. Din acel moment partida …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *