Soc in Liga Campionilor: Real Madrid a spulberat Bayernul lui Guardiola si este prima finalista!

Prima finalista a Ligii Campionilor este Real Madrid, dupa ce Cristiano Ronaldo si coechipierii sai au demontat-o pe Bayern Munchen chiar pe propriul teren. Campioana Europei a pierdut si returul semifinalelor, cu scorul de 4-0, dupa ce in Spania era invinsa la limita, cu 1-0. Partida de pe Allianz Arena a fost una a extremelor si a recordurilor doborate.
Bayern Munchen – Real Madrid 0-4 (general 0-5) (Ramos 16″, 20″, Ronaldo 34″, 90″)
Bayern Munchen nu a pierdut niciodata pe teren propriu, in competitiile europene, cu 4-0, insa dezastrul s-a produs chiar sub conducerea tehnica a celui considerat cel mai bun antrenor al momentului, Josep Guardiola. Antrenorul spaniol a suferit si el cea mai mare infrangere din cariera sa de antrenor, in care a adunat 300 de meciuri.?
Daca pentru campioana Germaniei si a Europei a fost un meci al recordurilor negative, pentru Realul, antrenat de Carlo Ancelotti,?partida s-a incheiat cum nu se putea mai bine. Cristiano Ronaldo a reusit, prin dubla sa, sa doboare recordul de goluri inscrise intr-un singur sezon al Ligii Campionilor, detinut pana acum de Messi (14 goluri). Ronaldo a ajuns, cu un meci ramas pana la finalul competitiei, la 16 reusite. Celelalte doua goluri inscrise marti seara, ale lui Sergio Ramos, fundas de meserie, reprezinta doar a treia dubla din cariera spaniolului in varsta de 28 de ani.
Seara in care Bayern a intrat la apa. Renunta Guardiola?
Masinaria germana nu a mai functionat de aceasta data asa cum o facea in sezonul trecut, cand nemtii la randul lor aduceau declinul pentru o alta mare putere a fotbalului european, Barcelona, pe care o invingeau cu 7-0, la general. Bayern a fost o echipa fara solutii, fara nimic spectaculos, chiar si sub bagheta de conducator a lui Guardiola. De altfel Guardiola a antrenat-o pe Barcelona intre 2008-2012, dupa care in urma plecarii sale a inceput declinul la clubul catalan, care a culminat cu infrangerea la scor, de anul trecut, din fata lui Bayern.
Guardiola declara inainte sa-si inceapa activitatea la Bayern ca la Barcelona se confrunta cu o problema, plafonarea jucatorilor dupa ce acestia au castigat tot si nu au mai avut nicio motivatie. Este posibil ca aceeasi problema sa fi resimtit-o si nemtii lui Bayern, care anul acesta au doborat recordul pentru cel mai rapid sezon castigat. Bayern a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *