Soc in showbiz: “Am fost la notar, pentru DIVORT”. Bomba sfarsitului de an

Brigitte Sfat a facut o dezvaluire incendiara. Bruneta a marturisit in fata camerelor de luat vederi ca ea si Ilie Nastase au fost la notar, pentru a divorta. “Daca el mai tine capul sus si crede ca el este Ilie care in a??72 a castigata?? Nu, intre noi este o relatie om – om. Tot respectul pentru cariera lui in tenis, insa eu il vad ca pe un barbat si nu pot sa traiesc cu campionul. Eu nu traiesc cu o statuie, ci cu omul Ilie Nastase. Cu omul care trebuie sa ma respecte. Respectul cere respect, bineinteles. Asa ca incercam sa facem ceva, daca putema?? S-au dus vremurile alea in care eu munceam si el mergea la femei”.
In incheiere, Brigitte Sfat s-a aratat incantata de 2017: “Pentru mine a fost un foarte bun, pentru Ilie nu. Am pus la punct toata relatia cu el. L-am pus si pe el la punct”.
Brigitte Nastase a recunoscut ca atunci cand a fost dezamagita de Ilie Nastase a incercat o relatie, un timp, cu un alt barbat, dar nu s-a legat nimic intre ei. Ilie, in schimb, spune Brigitte, a inselat-o chiar de la casatorie iar asta o determina sa creada ca a facut o greseala ca s-a maritat cu el.?
“Cel mai mult ma iubesc…nu sunt narcisista, il Iubesc pe Dumnezeu ca a fost alaturi de mine si pe copii mei …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *