Soferii bucuresteni pot afla radarele prin SMS si e-mail

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Primul impuls al unui sofer este, cand pleaca la drum, sa se intrebe unde sunt radarele. CodulRutier.ro ofera soferilor, pe langa informatii si stiri despre Codul Rutier, un serviciu de transmitere prin SMS si e-mail a stirilor legate de amplasarea radarelor mobile in Bucuresti.

SMS-urile se vor trimite in fiecare dupa masa, de luni pana vineri, la ora 18.00, si vor fi valabile pentru urmatoarea zi, informeaza site-ul. De asemenea, e-mailurile se vor trimite in fiecare dimineata, la ora 8.00, si vor fi valabile pentru ziua in curs. Toti utilizatorii acestui site vor beneficia de acest serviciu, prin e-mail, gratuit.

Practic, in fiecare saptamana, utilizatorii vor trebui sa se reinscrie la primirea SMS-urilor. De SMS-uri vor beneficia doar primii 100 de abonati. Florin Secanu, managing director, a declarat ca acest proiect, initiat de portal, a fost primit cu mare interes de utilizatori. Pana acum, au fost trimise peste 3.000 de alerte prin SMS si peste 12.000 de e-mailuri, in doar trei luni.

spot_imgspot_img