Solutiile Philips Hue pentru o casa inteligenta

Philips Lighting ofera o gama ?foarte variata de solutii Philips Hue care ?combina in cadrul sistemelor de iluminat eficienta becurilor LED cu tehnologia intuitiva wireless si controlul inteligent mobil.
Noua familie de produse Hue White Ambiance integreaza designul modern al corpurilor de iluminat dedicate segmentului rezidential ?cu sistemul de control inovator bazat pe tehnologie WiFi, care permite utilizarea cu usurinta a scenariilor de lumina prestabilite, in functie de preferinte. Gama ofera posibilitatea de selectare a corpurilor de iluminat de tip lampi, aplice, veioze sau spoturi luminoase, existand optiuni pentru principalele incaperi din casa. Corpurile de iluminat decorative pot fi utilizate in mod independent sau integrate intr-o retea Hue deja existenta in locuinta. Noua gama de corpuri de iluminat Hue White Ambiance va deveni disponibila ?in Romania incepand cu ianuarie 2017.
“O casa inteligenta este o casa a”usor de utilizat”, pe care tot mai multi consumatori romani de dispozitive conectate si-o doresc. Accesul la Internet si deschiderea tot mai mare spre digitalizare a condus la o crestere semnificativa a cererii de tehnologie LED, iar, in domeniul Smart Home, produsul nostru vedeta este anul acesta cu siguranta Philips Hue. Ne asteptam ca in urmatorii cinci ani sa asistam la o evolutie a pietei romanesti a caselor inteligente si a cererii pentru sisteme interconectate capabile sa simplifice si sa imbunatateasca viata de zi cu zi a consumatorilor”, spune Bogdan Balaci, Director General Philips Lighting SEE.
Portofoliul Philips Hue, lansat sub conceptul Connected Lighting, ofera consumatorului o experienta de utilizare inedita, prin controlul personalizat al luminii in propria locuinta. Utilizatorii de Philips Hue pot alege, in functie de preferinte, nuanta, contrastul si intensitatea luminoasa, avand la dispozitie un spectru de 16 milioane de culori. Principalele motive pentru care sistemul Hue este achizitionat sunt astfel legate de nevoia de lumina acordata la starea de spirit, realizarea de experiente cu familia sau prietenii si controlul de la distanta alaturi de programarea luminilor pentru o securitate sporita.
Din ce in ce mai mult, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *