Sondaj: Hillary Clinton este cu numai 1 la suta inaintea lui Trump in campania electorala din SUA

Solidaritatea tot mai mare a republicanilor fata de Donald Trump l-a ajutat pe acesta sa se apropie la o diferenta de doar un punct procentual fata de adversara lui din Partidul Democrat, Hillary Clinton, estimeaza un sondaj?Washington Post / ABC News citat duminica de Mediafax.
Pe de alta parte, liderii republicani care l-au criticat pe Trump ar avea acum pozitii vulnerabile.
Majoritatea potentialilor alegatori au spus ca nu sunt influentati de hotararea FBI de a relua ancheta in cazul emailurilor private ale lui Hillary Clinton. Peste 60% dintre alegatori sustin ca noua investigatie FBI nu aduce nicio diferenta pentru ei. Totusi, 34 la suta tind sa nu o mai voteze pe Clinton,?potrivit sondajului The Washington Post / ABC News efectuat in perioada 28-29 octombrie.
Citeste si:?Cum comenteaza echipa candidatei democrate Hillary Clinton decizia FBI de a redeschide ancheta asupra e-mailurilor
Echipa de campanie a candidatei democrate la Presedintia SUA, Hillary Clinton, a solicitat explicatii din partea FBI in legatura cu noua ancheta privind emailurile private, transmitand ca este “extraordinar” ca o astfel de situatie se produce cu doar 11 zile inaintea scrutinului prezidential, informeaza presa americana.
La nivel general, Hillary Clinton este creditata cu 46% din voturi, iar Donald …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *