SONY deschide la CES 2012 o noua era a produselor conectate.

Interconectare, imagini desavarsite si un sunet de inalta calitate sau mixul unic de produse electronice, continut si servicii online sunt doar cateva dintre aspectele care deosebesc tehnologiile uimitoare ale Sony la CES 2012.
Sony le permite utilizatorilor sa patrunda intr-o noua era a produselor interconectate, de la televizoare, playere Blu-ray, sisteme Home Cinema, tablete, smartphone-uri, pana la PC-uri, camere video si dispozitive produse audio. Cu o oferta extinsa de servicii online (programe TV, filme, jocuri sau muzica in cloud), Sony se concentreaza pe un acces mai rapid la un continut vast, asa cum isi doresc utilizatorii.? Astfel, prin intermediul acestei convergente de hardware, continut si Internet, Sony propune o experienta noua de divertisment.
“Sony produce si ofera mai multe experiente de divertisment decat orice alta companie, din orice alt loc, ” declara Sir Howard Stringer, Chairman, CEO si Presedinte al Sony Corporation. “Vom continua sa cream cele mai bune produse din lume, de tipul celor care ii determina pe oameni sa se gandeasca la un Sony, cand se gandesc la viitor.”
“Sony si-a propus sa ofere divertisment la cel mai inalt nivel, nu ne putem multumi doar cu faptul ca realizam cele mai bune produse electronice. Filmele, muzica si jocurile Sony alaturi de tehnologiile pe care le dezvoltam, precum 3D fara ochelari sau tehnologia 4K reprezinta angajamentul nostru in fata consumatorilor,” Phil Molyneux, Presedinte si COO al Sony Electronics.
La CES, Sony a prezentat si noul display revolutionar numit “Crystal LED Display.” Acest dispozitiv unic reprezinta primul display auto-emitent din piata, care foloseste LED-urile drept sursa de iluminare si care reuseste sa ofere un contrast mai puternic, o gama mai larga de culori si imagini realiste superbe.Televizoare/ Sisteme Home Cinema
Sony extinde gama televizoarelor BRAVIA? si se concentreaza pe trei modele: entry-level BX, modelele din segmentul mediu EX si modelul de top HX. Modelele prezentate ofera imagini Full-HD (1080p) impresionante, cu luminozitate ridicata si un contrast remarcabil. Panoul OptiContrast de la Sony aduce imaginea cat mai aproape de utilizator si creeaza un fundal intunecat, pentru a obtine un contrast dinamic bogat chiar si in cele mai luminoase incaperi. Calitatea imaginii este imbunatatita de procesoarele digitale de imagine X-Reality PRO si X-Reality de la Sony, alaturi de tehnologia Motionflow XR care reduce efectul de blur cauzat de miscarea rapida a camerei de filmat. ?
Sony dezvolta linia de produse cu ajutorul platformei Google TV, prin intermediul unui nou Network Media player si a unui Blu-ray DiscTM player. In plus, cele trei modele BRAVIA fac perfect legatura cu Google TV pentru o mai usoara utilizare.Imagini Digitale
Sony prezinta 13 noi modele de camere Handycam, intre care si cea mai compacta camera video 3D cu doua obiective, HDR-TD20VE. Cea mai noua imbunatatire a camerelor Handycam este noul sistem de stabilizare a imaginii, numit “Balanced Optical Steady Shot.” Datorita capacitatii de manevrare a intregului ansamblu optic, printre care lentilele si senzorul de imagine, aceasta tehnologie elimina efectul de blur produs de tremuratul mainii, fiind de pana la de 13 ori mai eficienta decat cea prezenta pe modelele precedente.
Sony dezvolta, de asemenea, linia camerelor video cu proiector incorporat, lansand un nou model si accesorii ale acestuia, care prezinta performante audio ridicate, asemenea unei camere 3D (HDR-TD20V), in dimensiuni cu mult reduse.
Sony anunta si noile camere digitale Cybershot cu posibilitatea de captura nemiscata si o noua solutie post-shooting numita …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *