Sony Ericsson adauga lumina si culoare gamei sale

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Sony Ericsson aduce in Romania un nou telefon care a fost conceput prin imitarea materialelor si culorilor din natura. Sony Ericsson S500i este un telefon slider subtire. Deschiderea sliderului subtire de 14 mm dezvaluie trasaturile colorate si mai multe ecrane tematice diferite.

Utilizatorul poate stabili sa schimbe oricand temele interne ale telefonului si efectele de lumina, odata cu schimbarea anotimpului, la trecerea unei zile sau cand incepe un weekend.

?Detaliile diferentiaza aceste telefoane de altele. Designerii nostri s-au inspirat din natura si din lumina nordica pentru a crea telefoane vii care sa fie pretuite. Se adreseaza celor cu personalitati foarte puternice si pentru care alegerea unui telefon le confera statut.?, explica Steve Walker, Head of Product Marketing in cadrul Sony Ericsson.

Culorile Mysterious Green (verde misterios) si Spring Yellow (galben primavaratic) confera telefonului S500i un design viu. Iluminarea ascunsa apare pentru a atrage atentia asupra unui eveniment important iar tastatura emana de energie cand sliderul subtire se deschide.

Camera de 2.0 megapixeli permite efectuarea de fotografii care pot fi postate imediat pe internet. Imaginile sau filmuletele pot fi trimise catre orice telefon mobil sau adresa de mail.

S500i reprezinta este dotat cu un media player si un slot pentru Memory Stick. Dispozitivul permite atasarea unui accesoriu muzical, cum este Music Bluetooth Receiver MBR-100, iar muzica din telefon poate fi redata prin sistemul stereo de acasa. Telefonul ofera jocuri 3D si permite navigarea comoda pe internet.

S500i este dotat cu tot ce este nevoie pentru a conecta telefonul la calculator. Astfel, muzica favorita poate fi transferata de pe calculator pe telefon, folosind softwareul Sony Ericsson Disc2Phone. Imaginile pot fi descarcate de pe telefon pe calculator, fara ajutorul vreunui software. Cand S500i este conectat, apare pe calculator ca un driver.

Aparatul dispune de Bluetooth 2.0, oferind o conexiune rapida la alte dispositive Bluetooth, precum T650.

spot_imgspot_img