Sorana Cirstea a semnat cu CSM Bucuresti. Prima reactie

Sorana Cirstea, locul 35 WTA, este “tigroaica” cu acte in regula. CSM Bucuresti avea, pana acum cateva zile, doua dintre jucatoarele care fac parte din echipa de FED Cup a Romaniei: Irina Begu – aflata pe pozitia 36 in topul mondial, si Monica Niculescu – locul 17 WTA la dublu si nr. 71 WTA la simplu.
Sorana Cirstea a semnat cu CSM Bucuresti si se alatura colegelor ei pentru a intari echipa. Gruparea din capitala Romaniei va avea asadar 3 jucatoare in top 100 WTA!
Sorana Cirstea isi innebuneste din nou fanii. A pozat extrem de sexy FOTO
“Ne bucuram foarte mult ca Sorana a decis sa intre in familia CSMB. Ea este un model pentru tineri si un exemplu de reusita in sportul romanesc. Sper sa aiba cat mai multe succese si sa ii ajute cu sfaturile ei pe juniorii legitimati la club”, a precizat Alexandru Nedea, presedintele sectiei de tenis de la CSM Bucuresti.
“Sunt extrem de fericita si onorata sa pot face parte din familia CSM Bucuresti, era o dorinta de-a mea de ceva vreme si ma bucur ca s-a finalizat in cele din urma. Vreau sa ajut clubul si sa intarim sectia de tenis, sa ajungem cat mai sus. Daca privesti clasamentul WTA si rezultatele din ultima perioada, e greu sa gasesti atatea jucatoare din aceeasi tara, cu atat mai greu sa fie si legitimate la acelasi club. Acum la CSM Bucuresti avem o echipa foarte puternica”, a spus Sorana Cirstea.
Sorana Cirstea, un nou pictorial INCENDIAR. Antrenament si poze SEXY pentru fani FOTO
Putina lume stie ca Sorana Cirstea …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *