Sorin Grindeanu: Nu sunt o persoana timida, dar imi este foarte, foarte frica de ridicol

Sorin Grindeanu a spus ca a fost extrem de surprins de faptul ca liderii PSD l-au votat sa fie propunerea partidului pentru functia de prim-ministru.
“Am fost chemat la Bucuresti. A fost acea desfasurare in care prima propunere a PSD pentru functia de premier, si anume doamna Sevil Shhaideh nu a fost acceptata. In mod normal, statutar, s-a intrunit forul de conducere in partid si m-au votat sa fiu eu cel care sa preiau aceasta sarcina. A fost o surpriza, cred ca s-a si vazut. Cand am iesit in fata presei, aflasem cu cateva minute inaintea lor. Ma mai uit la imaginile de atunci, din decembrie, si se vede pe mine si o anumita emotie, dar totodata cred ca si ce gandeam atunci – responsabilitatile”, a afirmat premierul.
Chestionat in continuare daca este un om timid, Sorin Grindeanu a raspuns negativ, spunand doar ca ii este foarte frica de ridicol.
“Nu neaparat timid, cat imi este foarte, foarte frica de ridicol. Si atunci evit anumite lucuri, de a pica in ridicol e foarte simplu sa se intample lucrul acesta”, a adaugat prim-ministrul.
Grindeanu a mai spus ca se vede de doua ori pe luna cu familia sa, motiv pentru care la vara va decide impreuna cu sotia daca se vor muta la Bucuresti.
“Mihai e clasa zero, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *