Spoturi led orientabile pentru iluminare directionata

Spoturi led orientabile pentru iluminare directionata

Montarea de spoturi led cu scop de iluminare directionata asigura cea mai economica solutie in privinta evidentierii anumitor obiecte sau zone in cadrul unei incaperi. Cel mai potrivit domeniu in care sunt recomandate astfel de spoturi led este cel comercial pentru ca de regula plafonul este de tip casetat, iar acest model este conceput pentru o astfel de instalare.
Beneficii
Trebuiesc de la bun inceput observate care sunt beneficiile alegerii acestei solutii de iluminare pentru a se decide daca se opteaza pentru a fi pusa in practica.
In primul rand noua gama de spoturi led, fie ca sunt orientabile, fie ca sunt fixe, aduc performanta inconstestabila a producerii de lumina artificiala cu ajutorul diodei electroluminiscente – LED. Cel putin in prezent nu exista o alta sursa de lumina artificiala care sa consume atat de putina energie electrica si sa reziste in folosire atat de mult timp.
Al doilea beneficiu este legat de posibilitatea de alegere a temperaturii de culoare pentru lumina produsa de oricare dintre spoturi led vor intra in proiectul de refacere sau definire de la bun inceput a iluminarii spatiilor. Temperatura de culoare joaca un rol bine definit in ceea ce cu totii percepem in prvinta nuantei de culoare a luminii, dar si a pastrarii sau deformarii culorii obiectelor sub lumina artificiala.
Exista spoturi led cu lumina alb cald si spoturi led cu lumina alb rece. Fiecare dintre aceste doua variante propun utilizarea in corelare cu ceea ce se doreste a fi expus sub lumina acestor spoturi led.
Pentru zona comerciala in care sunt expuse produse din gama imbracaminte si incaltamite, decoratiuni interioare, mobila si alte asemenea sunt preferate spoturi led cu lumina alb cald pentru a fi pastrate nealterate nuantele culorilor reale ale obiectelor. Altfel, pentru zona rafturilor cu produse electrice, electrocasnice, sport, auto, etc. se vor utiliza spoturi led cu lumina alb rece pentru accentuarea detaliilor ce tin de partea tehnica.
Siguranta
Atat timp cat proiectul de instalare de spoturi led orientabile este bine structurat si acopera toate zonele de interes ale spatiului comercial, nu va ramane decat sa solicitati proiectantului sa se asigure ca si punerea lor in functiune este la fel de optima ca iluminarea.
Pentru aceasta etapa inlocuirea sau montarea de noi prize si intrerupatoare Panasonic este o decizie foarte buna pentru ca asigura confortul si in special siguranta utilizarii de spoturi led pentru o perioada foarte mare de timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *