SRI a influentat direct alegerea lui Razvan Burleanu ca presedinte al FRF. Dialog halucinant intre George Maior si Florian Coldea

Iata dialogul integral, publicat de Dan Andronic in Evenimentul Zilei:
“OPERATIUNEA “NOI SUNTEM STATUL”, faza Sufrageriei pe fotbal.??? Reiau seria amintirilor cu ceva haios. Zic eu??? Era prin 2014, ma intalneam cu George Maior, seful SRI, un om de care eram apropiat, cu care “puneam” la cale diverse chestiuni, multe din ele cu valenta istorica sau filosofica. Cat ne pricepeam si noi, acolo…??? La un moment dat, in biroul lui vine gen. Florian Coldea. Isi ia si el un pahar, vin rosu cu gheata si incepem sa discutam despre fotbal.??? Dupa cateva minute arunc o vorba:??? – Vad ca sunt alegeri la FRF si o sa castige un pusti, Burleanu…??? Stiam de planul de schimbare a Romaniei prin raderea celor “vechi” si instalarea “omului nou”, de implicarea Binomului, iar in cazul FRF auzisem ca Burleanu este sustinut de Vasile Dancu si pe cale de consecinta si de George. Ponta si Dragnea erau pe aceeasi pagina, as spune acum.??? Burleanu avea profilul “Omului Nou”, aveam oarecari banuieli, vroiam sa verific.
Citeste si ALEGERI FRF. Reactia lui Gica Popescu dupa ce Razvan Burleanu i-a numit “someri” pe sustinatorii lui Ionut Lupescu??? Maior, obisnuit cu stilul meu provocator, tace. Hodoronc-tronc se vara si gen. Florian Coldea in vorba:??? – Nu stiu daca o sa castige Burleanu, cred ca are mai multe sanse Chivorchian…??? Eu ma uit la el, usor uimit. Nu prea stiam cine-i Chivorchian, cred ca era de la Bacau, fosta echipa a lui Hrebenciuc si Sechelariu. Mi se parea aiurea sa aud ca va castiga alegerile la FRF. Macar Burleanu era tanar…??? In acel moment il vad pe George M. rosu la fata spunandu-i cu glas ridicat lui Coldea:??? – Bai, nu va bagati si aici! Ce cautati voi in fotbal (n.m. voi, adica partea operativa), ce va intereseaza cine castiga? Bineinteles ca o sa castige Burleanu.??? La care Coldea a dat inapoi, vag ironic:??? – Nu ne bagam…??? Am trecut la politica.??? O posibila incheiere: Burleanu a castigat. Chivorchian i-a dat voturile in turul doi lui Burleanu. Dancu a castigat.? Romania “Omului Nou” inregistrase inca o victorie.??? Sunt convins ca totul este o intamplare intamplatoare, iar primele trei propozitii din paragraful de mai sus nu au nici o legatura cu procesul electoral de la FRF din 2014. Dar aceasta discutie a existat!”.
Citeste si Ionut Lupescu si-a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *