Ssangyong Rodius a primit un facelift

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Ssangyong Motor a prezentat publicului un facelift aplicat modelului Rodius. Acesta face parte din segmentul monovolumelor de mari dimensiuni si ofera spatiu foarte mare pentru sapte pasageri. Noul model a primit cateva modificari la capitolul design, noua grila a radiatorului semanand si mai mult cu cele ale partenerului Mercedes-Benz. De asemenea, masina are acum si noi blocuri optice care folosesc sticla clear-glass.

In rest, masina a ramas nemodificata si continua sa fie cel mai ieftin people-carrier de pe piata care este oferit si cu transmisie integrala permanenta. Sub capota, Rodius foloseste aceelasi motor diesel Mercedes cu cinci cilindri si 2.7 litri, puterea maxima dezvoltata fiind de 165 CP. Acesta corespunde acum normelor de poluare Euro 4.

Transmisia este automata cu cinci rapoarte tot de origine Mercedes, soferul avand la dispozitie si un reductor care ajuta imensul MPV sa strabata si drumuri accidentate. O functie unica in acest segment este capacitatea lui Rodius de a avea o demultiplicare variabila a treptelor de viteze in functie de suprafata pe care se ruleaza.

spot_imgspot_img