Starul NBA Yao Ming s-a insurat la Shanghai

Starul NBA Yao Ming s-a insurat la Shanghai

Cine zicea ca ?uriasii? nu iubesc si nu sunt iubiti?! Chinezul Yao Ming s-a casatorit in cursul zilei de luni. Vedeta celor de la Houston Rockets si Ye Li, componenta a nationalei Chinei de baschet feminin, si-au unit destinele printr-o nunta cu totul aparte, desfasurata in localitatea natala a celor doi, Shanghai.

La eveniment, ce a avut loc in hotelul Shangri-La, au participat nu mai putin de 70 de invitati, oarecum suprinzator, printre acestia neaflandu-se niciun coechipier al mirelui si niciun reprezentant al baschetului chinez.

Potrivit presei chineze, Yao Ming – 2.26 metri – si Ye Li – 1.90 metri – au platit nu mai putin de 130.000 de dolari pentru ceremonie si pentru petrecere. Cei doi ?giganti? ai baschetului chinez s-au cunoscut in urma cu opt ani, in 1999, pe cand actualul star NBA evolua pentru o echipa locala. Yao si Ye au pastrat insa relatia secreta timp de 5 ani de zile, ascunzandu-se foarte bine de ochii presei. De-abia in 2004, cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Beijing, cei doi amorezi au facut public faptul ca formeaza un cuplu.

Cei doi baschetbalisti vor organiza in cursul zilei de miercuri un dineu pentru echipele masculina si feminina de baschet, la Beijing, dupa care vor pleca in luna de miere, intr-o destinatie secreta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *