STEAUA – CFR CLUJ 0-0 in etapa I din PLAY OFF LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT

STEAUA CFR CLUJ LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT. Comisia Centrala a Arbitrilor l-a delegat pe Radu Petrescu la meciul STEAUA – CFR CLUJ, contand pentru prima etapa din PLAY OFF, LIVE VIDEO STREAM ONLINE la DIGI SPORT si DOLCE SPORT. Arbitri asistenti vor fi Adrian Ghinguleac si Mircea Grigoriu, in timp ce Marius Avram va fi arbitru de rezerva. DIGI SPORT si DOLCE SPORT transmit LIVE VIDEO STREAM ONLINE meciul STEAUA CFR CLUJ.
STEAUA – CFR CLUJ se poate vedea LIVE VIDEO STREAM ONLINE?AICI, AICI, AICI si AICI.
STEAUA CFR CLUJ LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT. In sezonul regulat, CFR Cluj s-a impus in fata celor de la Steaua pe Arena Nationala, in turul campionatului, cu scorul de 2-1, iar in returul de pe “Dr.Constantin Radulescu”, CFR Cluj si Steaua au terminat la egalitate, 1-1.
STEAUA CFR CLUJ LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT. Peste 100 de jandarmi, din cadrul Jandarmeriei Capitalei, vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor ce vor fi prezenti la meciul STEAUA-CFR CLUJ, care se va disputa duminica, 12 martie, pe Arena Nationala din Capitala, LIVE VIDEO STREAM ONLINE la DIGI SPORT si DOLCE SPORT. Jandarmeria Capitalei informeaza suporterii ca legislatia in vigoare interzice persoanelor fizice detinerea, folosirea sau efectuarea oricaror operatiuni cu materiale pirotehnice, asadar, spectatorii nu au voie sa introduca in stadion astfel de obiecte care pot pune in pericol securitatea participantilor la aceasta competitie sportiva. Este interzis accesul in stadion cu substante toxice, bauturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cutite, pumnale ori alte asemenea obiecte confectionate pentru taiere, impungere sau lovire. Participantii la aceasta manifestare sportiva trebuie sa respecte masurile stabilite de organizatori si fortele de ordine pe traseele catre locul de desfasurare a meciului, in apropierea si in incinta arenei sportive. DIGI SPORT si DOLCE SPORT transmit LIVE VIDEO STREAM ONLINE meciul STEAUA CFR CLUJ.
STEAUA CFR CLUJ LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT. Steaua va incepe play-off-ul de pe locul 2, cu 24 de puncte, doua mai putin decat Viitorul, liderul campionatului la finalul sezonului regulat, dar cu doua mai multe decat CFR Cluj. Ardelenii ocupa pozitia a patra, cu 22 de puncte.
STEAUA CFR CLUJ LIVE VIDEO STREAM ONLINE DIGI SPORT DOLCE SPORT. Laurentiu Reghecampf, antrenorul celor de la Steaua, a declarat inaintea partidei cu CFR Cluj ca obiectivul principal ramane castigarea campionatului. “Pentru noi incepe o etapa noua, o etapa in care trebuie sa aratam mai bine. Important este rezultatul, nu ceea ce asteapta fanii de la …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *