Steaua isi cauta antrenor… pe e-Jobs!

Steaua isi cauta antrenor... pe e-Jobs!

Steaua Bucuresti nu duce lipsa de candidati pentru postul de antrenor. Conform site-ului e-Jobs, nu mai putin de 21 persoane (n.r. la ora redactarii articolului) sunt in carti pentru postul de tehnician principal al formatiei ros-albastre, iar pana la 23 octombrie unul dintre acestia va deveni noul supus al lui Gigi Becali.

Satui de rezultatele proaste din ultima vreme si de debandada de la club, fanii Stelei au postat un anunt pe site-ul e-Jobs.ro , prin care doresc sa vada cate persoane ar fi de acord sa lucreze sub teroarea latifundiarului din Pipera. Ei bine, numarul acestora nu este deloc neglijabil si este intr-o continua crestere, insa nu una pe atat de spectaculoasa pe cat si-ar dori Becali.

Conditiile impuse nu sunt deloc usoare, compania SC FC Steaua SA, descrisa ca ?un club de fotbal cu proprietati imobiliare?, fiind in cautarea unui antrenor principal, care sa vorbeasca limba araba, ?sa asculte de ordinele stapanului, sa isi plateasca singur primele de victorie, infrangere si egal?.

De asemenea, ?noul Cosmin Olaroiu? nu va avea parte de beneficii la club, dar nici nu va plati ca sa antreneze Steaua, precum anuntase initial Gigi Becali, singura lui obligatie fiind aceea de a ocupa postul de antrenor al echipei de fotbal din Liga I.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *