STEAUA SPARTAK 0-1. Presa slovaca: Trnava a plecat acasa cu SCALPUL castigatoarei Cupei Campionilor Europeni din 1986

de Departamentul Postat la: 03.08.2012 09:39 Ultima actualizare: 03.08.2012 09:40

sursa foto Mediafax Alexandru Hojda
Presa slovaca a scris dupa meciul Steaua Bucuresti – Spartak Trnava, scor 0-1 in prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Europa, ca echipa oaspete a plecat acasa cu scalpul fostei castigatoare a Cupei Campionilor Europeni.
Cotidianul Aktualne a notat ca “Trnava a socat la Bucuresti”. “Echipa antrenata de Hoftych s-a impus surprinzator in fata Stelei. Mikovici a adus o victorie de aur pe Arena Nationala. Jucatorii lui Spartak nu s-au speriat de atmosfera de la Bucuresti, au marcat in debutul partidei, apoi au jucat solid in defensiva. Steaua a dominat, dar n-a putut egala. Spartak a plecat acasa cu scalpul castigatoarei Cupei Campionilor Europeni din 1986”, a notat sursa citata.
“Victorie senzationala la Bucuresti! “, a titrat cotidianul Sport. “Spartak a intrat fantastic in meci si a deschis scorul rapid prin Mikovici. Steaua a creat apoi o mare presiune, a atacat disperat uneori, si a avut mari ocazii, dar Trnava a rezistat. Frustrarea gazdelor s-a vazut in minutul 81, cand Tanase a fost eliminat dupa ce l-a lovit pe Mikovici fara balon”, a scris Sport.
“Surpriza la Bucuresti: Spartak a invins-o pe Steaua!”, este titlul aparut in publicatia Novy Cas, in timp ce Pravda a vazut “un succes pretios al echipei Trnava …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *