STEAUA-SPORTING. Unde mai gasesti si cat costa BILETELE la STEAUA – SPORTING

STEAUA-SPORTING. Fanii isi mai pot cumpara tichete pentru?STEAUA-SPORTING doar de la casele Arenei Nationale, programul urmand sa fie anuntat in scurt timp.
STEAUA-SPORTING. “Dupa ce s-a terminat meciul de la Lisabona, in jumatate de ora s-au vandut pe site 7.000 de bilete la meciul de la Bucuresti! Calificarea trebuia sa se joace acasa”, a spus Gigi Becali.
STEAUA-SPORTING. Pana sa inceapa meciul din Portugalia, oficialii vicecampioanei inregistrau in sistem putin peste 30.000 de tichete vandute. “Toate biletele care au fost puse pe cele doua siteuri s-au epuizat. Am ajuns undeva la 38.000 de tichete vandute si platite de catre suporteri. In cel mai scurt timp vom scoate la vanzare bilete si la casele Arenei Nationale”, au dezvaluit cei din stafful administrativ al echipei.
STEAUA-SPORTING. Cei 30.000 de fani care-si cumparasera bilete pana la meciul tur stiau sa urmeaza un retur incendiar la Bucuresti si au prins tichete in cele mai bune zone ale stadionului. Cei din club explica: “Suporterii care n-au asteptat rezultatul din Portugalia si au avut incredere …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *