Steaua, GHINION IMENS: grupa de FOC in Europa League. ADVERSARI DE TOP

STEAUA GRUPA EUROPA LEAGUE. Steaua parea ajutata de rezultate, joi, pentru a prinde urna capilor de serie. Vicecampioana Romaniei avea nevoie ca patru echipe care au coeficient mai bun sa fie eliminate in play-off.
LIGA CAMPIONILOR. S-au tras la sorti GRUPELE: Real-Dortmund, Bayern-PSG si Juve-Barcelona
STEAUA GRUPA EUROPA LEAGUE. Fenerbahce a fost prima care s-a incadrat in categorie. Turcii spun adio Europei dupa un rusinos 1-4 la general cu Vardar Skopje.? Apoi, FC Bruges a fost invinsa categoric in Grecia, de AEK Atena, scor 0-3, si a iesit din competitie, dupa 0-0 in tur. Zenit, Braga si Ajax aveau toate probleme in acel moment. Daca doua dintre ele paraseau competitia, Steaua mergea in prima urna. Ajax a fost, insa, singura eliminata. Olandezii au pierdut si returul cu Rosenborg, 2-3, dupa 0-1 in tur. Braga a obtinut calificarea dupa ce in minutul 80 era scor de intrat in prelungiri. A marcat de doua ori pe final.
STEAUA GRUPA EUROPA LEAGUE. Steaua a fost si mai aproape sa dea lovitura la meciul dintre Zenit si Utrecht. Olandezii au castigat cu 1-0 meciul tur, dar golul lui Kokorin a trimis partida in extra time. Tot el a marcat in minutul 105, si rusii mergeau spre calificare. Utrecht ar fi putut …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *