Stenograme FRF. Cum a castigat Razvan Burleanu: “Va fi totul la limita legalitatii!”

GSP a publicat stenograme ale unei sedinte a FRF in care Razvan Burleanu discuta cu cei din echipa sa despre ce sa se intample in ziua alegerilor.
Iata continutul unei inregistrari:
BURLEANU: Iarasi un alt lucru pe care as vrea sa-l aveti in vedere, fiecare dintre voi, e sa identificati in fiecare esalon niste oameni care, atunci cand vor vorbi contracandidatii, sa nu fie atenti. Sa faceti galagie, sa se uite pe telefoane.
Deci faceti-va o lista cu oameni de tipul asta care sa poata sa dea semnalul in felul asta. Atunci cand voi vorbi eu, sa va asigurati ca avem aceiasi oameni care in schimb vor aplauda.
Va conta foarte mult si reactia salii. Ce rugaminte am. Fiecare dintre voi sa va faceti lista asta si sa mi-o dati maine atunci.
Cighir: Ma gandesc ca s-ar putea sa fie si de la ei vocalia??
BRASOVEANU: Suta la suta!
Cighir: Cum ii contracaram?
Burca: Ii punem intre doi de-ai nostri.
BRASOVEANU: Sa inceapa: Stai, ba, jos si taci, du-te-na??!
BURLEANU: Iar cei pe care-i stim ca au nebunii, mai sunt si altii impotriva care sunt in banca lor, sa fie distribuiti in felul asta in sala. Fiecare om are locul lui acolo, ca nu se asaza cine vrea unde vrea.
(a??)
Goga: Va spun ca am format un grup de 33 de persoane, dintre care 10 sunt, sa le spun, mai importante, cei 7 din comisie plus inca 3, care stiu ca sunt super OK, practica?? Constantinescu (pres. AJF Olt), Anton (pres. AJF Suceava), nu mai stiu carea?? fiecare are doi colegi foarte buni stanga-dreapta.
Formeaza un grup de 33. Restul care sunt, Maramures, Vrancea, Gorj, i-am asezat in zigzag, in colturile opuse randurilor respective. Si maine …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *