STENOGRAMELE PSD. Vanghelie catre Ponta: “Mergem la o infrangere, stim ca nu putem sa-l schimbam pe Basescu. Ati luat decizia cu Antonescu, noi am aflat-o la tv” AUDIO

STENOGRAMELE CEX al PSD. Vanghelie catre Ponta: “Mergem la o infrangere, stim ca nu putem sa-l schimbam pe Traian Basescu. Ati luat decizia cu Antonescu si noi am aflat-o la tv”

Marian Vanghelie si Viorel Hrebenciuc i-au transmis lui Victor Ponta ca subiectul suspendarii presedintelui Basescu poate trage in jos PSD la alegerile din 2012.
Primarul Sectorului 5 i-a reprosat lui Victor Ponta ca nu s-a consultat cu partidul inainte sa anunte ca PSD vrea sa-l suspende pe Traian Basescu, ci doar cu Crin Antonescu.
“Cred ca este gresit ca dumneavoastra luati deciziile cu Crin Antonescu si noi le aflam de la televizor. Mergem la o infrangere, noi stim cu totii ca nu putem sa-l schimbam pe Traian Basescu maine. Nu ne ajuta o decizie pe care o luam si daca mergem pe strada si intrebam pe toata lumea ne va spune ca nu avem forta necesara sa facem nimic. O sa apara o copilarie si noi, parlamentarii si toate forurile celor trei partide luam aceasta decizie ca sa ne aflam in treaba. Parerea mea personala este ca s-a inteles cu totul si cu totul altceva, nu ca vrem sa-l schimbam pe Traian Basescu”, i-a spus Marian Vanghelie presedintelui PSD in sedinta de marti a Comitetului Executiv.
Vicepresedintele PSD l-a atacat pe co-presedintele USL, Crin Antonescu, spunand ca “are o problema cu acesta”.
Dialogul dintre Victor Ponta si Marian Vanghelie – Comitetul Executiv al PSD 22 Noiembrie
“Eu am o problema vizavi, nu de domnul Victor Ponta, ci de domnul Crin Antonescu. Eu am senzatia ca domnul Crin Antonescu ne cearta mereu la televizor. Ati vazut ce a spus despre domnii Adrian Nastase, Ion Iliescu. Domnul Crin Antonescu ne pune la colt, ne spune ce inseamna democratia in partid, ne spune ce avem de facut. Ceea ce se intampla la nivelul USL nu ne ajuta cu nimic. Cred ca oamenii din partid sunt suparati vizavi de atitudinea lui Crin Antonescu pentru modul in care ne cearta la televizor el pe noi”, si-a indreptat tirul pesedistul spre liderul PNL.
Victor Ponta a intervenit, cerandu-i lui Vanghelie sa inceteze atacurile la adresa partenerului de alianta.
“Marian, pot sa te rog sa vorbesti despre noi, cei de aici. Daca ai venit la CEX-ul PSD sa il certi pe Crin Antonescu cred ca ai gresit. Ideea este urmatoarea: eu am venit astazi si daca nu ai inteles iti mai spun o data ca sa intelegi si tu v-am explicat ca decizia se va lua de conducerile celor trei partide. Nu o sa te las sa te certi tu cu Crin Antonescu. Nu mi-ar placea sa fiu certat in sedinta PNL”, i-a taiat avantul lui Vanghelie Ponta.
Ponta: “Cu suspendarea facem pasi prudenti”. Hrebenciuc: “Ar trebui …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *