Stimularea lactatiei: 5 trucuri incercate de mamici

In primele luni de viata bebelusul tau este hranit exclusiv cu lapte. In cazul in care alaptezi, insa ai senzatia ca nu ai lapte suficient pentru a potoli foamea bebelusului tau, iata 5 trucuri pentru a stimula lactatia, trucuri eficiente incercate si recomandate de mamici.
La fel ca orice proaspata mamica si tu esti preocupata de toate aspectele alaptarii, insa cel mai mult te intereseaza cum poti sa te asiguri ca lapticul tau va fi suficient, atat din punct de vedere calitativ cat si cantitativ pentru ca bebelusul tau sa fie satul si sa creasca frumos si sanatos.

Desi corpul mamei stie perfect ce are de facut in acest sens, stimularea lactatiei este un subiect care intereseaza multe mamici, de aceea Qbebe a intocmit o lista cu cele mai eficiente trucuri de stimulare a lactatiei incercate de mamici.
1. Alapteaza bebelusul des
Desi probabil ai vrea ca inca din primele zile de viata ale bebelusului sa ii stabilesti un program de masa si somn pentru a va fi mai usor amandurora sa va adaptati unul cu celalalt, dar si sa va odihniti, specialistii recomanda ca in primele saptamani sa alaptezi bebelusul cat mai des, in sesiuni cat mai lungi. Cu alte cuvinte, alapteaza bebelusul la cerere. Desi poate parea obositor (asa si este), trebuie sa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *