Stoica despre transferurile Stelei: Neagu semneaza, Varela, Wesley, Kapetanos imposibil de realizat

de Adrian Petculescu – Mediafax Publicat la: 02.09.2013 20:28 Ultima actualizare: 02.09.2013 20:29

sursa foto Mediafax Bogdan Danescu
Managerul FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, luni, ca singurul jucator care va semna un contract cu Steaua este mijlocasul Ionut Neagu de la Otelul Galati, adaugand ca transferurile fotbalistilor Wesley (Al Hilal), Fernando Varela (FC Vaslui) si Pantelis Kapetanos (CFR Cluj) nu se pot realiza.
“Neagu a trecut vizita medicala, urmeaza sa-l legitimam maine. Cu Varela este foarte complicata treaba, este plecat la echipa nationala a Insulelor Capului Verde, este extrem de complicat. Wesley nu se poate legitima, se afla in litgiu cu clubul (n.r. – Al Hilal). Wesley nu este jucator liber, nu si-a incheiat litigiul cu clubul, noi nu putem sa riscam sa luam un jucator care nu stim cat costa. Despre Kapetanos am vorbit cu Iuliu Muresan si i-am spus ca ne-ar fi interesat doar in situatia in care era jucator liber. Se pare ca nu este jucator liber si atunci nu ne intereseaza. Cand a plecat de la Steaua la CFR Cluj a plecat jucator liber…”, a spus Stoica, la DigiSport.

Managerul Stelei a dezmintit informatia publicata de fanatik.ro, potrivit careia antrenorul Laurentiu Reghecampf a anulat antrenamentul de luni dupa-amiaza si se gandeste sa plece de la echipa deoarece transferul lui Neagu s-a facut fara acordul sau. Stoica a mentionat ca patronul echipei, Gigi Becali, aflat in inchisoare, a decis caror jucatori sa li se faca oferte de transfer si ca Neagu a fost dorit de Reghecampf. Tehnicianul s-ar fi opus doar achzitionarii lui Wesley, potrivit lui Stoica.
“Antrenament s-a facut dimineata. Nu a anulat niciun antrenament. Noi am fost la stadion de la 9.30, cand am venit de la Jilava, pana 13-14.00 si nu s-a discutat absolut nimic… Noi am avut o discutie foarte clara, legata de jucatorii care vin. Dupa ce am plecat de la Gigi astazi, am stat cateva ore cu Laur, deci nu se pune problema (n.r. – ca Neagu sa nu fie dorit de Reghecampf). Intr-adevar, (n.r. – Reghecampf) n-a vrut sa-l luam pe Wesley, dar oricum nu se mai punea problema, pentru ca Wesley nu se putea face. Gigi a hotarat sa facem oferte pentru Varela, pentru Neagu si sa-l luam pe Kapetanos daca se face liber. Astea au fost discutiile astazi. Nu se pune nicio problema de Neagu adus peste capul lui Reghe. Nu exista asa ceva”, a precizat Stoica.
Mihai Stoica a explicat transferul lui Neagu, mijlocas la inchidere, prin faptul ca Mihai Pintilii si Lucian Filip, de asemenea mijlocasi defensivi, pot evolua pe postul de fundas central si atunci conducerea tehnica a preferat sa intareasca linia mediana, in conditiile in care nu a putut fi achizitionat un aparator.
“Avem doi fundasi centrali si ar trebui sa avem patru. Pintilii si Filip pot juca fundas central. Daca Pintilii si Filip pot fi folositi acolo e normal sa te betonezi in partea cealalta, daca n-ai gasit in partea asta. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *