Stolojan ii ataca dur pe Ponta si Iohannis dupa marirea indemnizatiilor unor demnitari: “Au facut o mare magarie”

Publicat la: 09.07.2015 16:12 Ultima actualizare: 09.07.2015 16:13

Guvernul a marit prin ordonanta indemnizatiile lunare pentru cateva zeci de demnitari. Presedintele Klaus Iohannis a sustinut initiativa, spunand ca este “inteleapta si cu bataie lunga”, printre salariile marite fiind si cel al sefului statului.

Europarlamentarul PNL Teodor Stolojan a declarat ca masura este “o mare magarie” ce demonstreaza ca in Romania politica se face “la plesneala”. El a adaugat ca argumentul adus in discutie de Gabriel Oprea, ca salariile mai mari pentru demnitari descurajeaza curuptia, este “o ipocrizie”.
“Personal, mi se pare o mare magarie ca un premier in functiune, in ultima zi, pentru ca astazi isi incepe mandatul premierul Ponta, deci ca in ultima zi sa dai o asemenea Ordonanta de Urgenta! Asta nu face decat sa confirme ca din pacate suntem din nou in etapa politicii la plesneala, care pe care, care poate face. Am inceput sa devin ingrijorat de restaurarea unor privilegii. Vreau sa ma intelegeti bine, toata lumea vorbeste ca sectorul public trebuie sa aiba o alta salarizare, care sa aduca oameni competenti si in sectorul public, dar nu incepi in primul rand cu ministrii. Si nu e vorba numai de 48 de functii de demnitar, pentru ca de exemplu, toate indemnizatiile primite de sefii cultelor din Romania, incepand de la patriarh, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *