Strategii de ultima generatie pentru protectia informatiilor

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Fiecare companie trebuie sa aibe o strategie proprie cuprinsa intr- un plan de protectie impotriva infractiunilor cibernetice ,adecvat cerintelor sale sa-si evalueze riscurile de securitate pentru ca apoi sa adopte cele mai performante solutii de protectie a informatiilor

Utilizatorii de internet trebuie sa fie interesati de protectia informatiilor mai mult decat pe cea a pierderii Laptopurilor a PC sau a protejarii retelei.In prezent companiile se preocupa si se concentreaza mai mult pe lipsuri partiale de date,,pe laptopuri pierdute iar consumatorii din categoria business pe encriptarea datelor si a surselor mobile.
Impotriva infractiunilor cibernetice strategia de protectie se rezuma doar la encriptare,aceasta NU este solutia de prevenire a scurgerii de date.Solutiile de securizare de top nu functioneaza la fel pentru toate companiile,ele trebuiesc individualizate.
Doar experienta,performantele si calitatea produselor de securitate utilizate conduc la o protectie cat mai aproape de cerinte.
Cele mai recente solutii integrate de securitate recomandate pentru eficienta lor:

TrustPort WebFilter contine o tehnologie inteligenta pentru gestionarea accesului la internet prin care se analizeaza continutului fiecarei pagini web si se blocheaza accesul acolo unde sunt specificate restrictii.
TrustPort Internet Gateway este o aplicatie dedicata protectiei legaturii la internet antispam, antispyware, antivirus care actioneaza la nivel de gateway si rezolva de la sursa problemele datorate de virusilor din posta electronica si traficul web direct la poarta de legatura cu internetul a retelei tale. Mai mult, protejeaza reteaua impotriva corespondentei e-mail nesolicitate – spam.
TrustPort Antivirus premiat cu VB 100 AWARD in august 2008 , continua seria de reusite in teste! La inceputul lunii August au fost facute publice rezultatele testului efectuat de catre cei de la Virus Buletin. Echipa TrustPort a reusit sa integreze cu succes motoarele de scanare astfel incat testul sa fie trecut fara falsuri pozitive si deasemena procesul de scanare sa decurga mai usor.

spot_imgspot_img