Stripperul Hamude se apuca de cantat

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Stripperul Hamude se apuca de muzica. Dupa ce a incercat, fara succes, sa-i intre pe sub piele Elenei Basescu, fiica presedintelui, careia i-a promis un dans fierbinte, mulatrul vrea sa profite de succesul pe care il are la publicul feminin din postura de interpret intr-o trupa muzicala.

Dupa ce a incercat mai toate meseriile posibile, Hamude se apuca acum de cantat cu fiul lui Marian Ionescu, Carmin. Cei doi lucreaza la un proiect care va fi lansat pe piata pe la sfarsitul lui 2008. Hamude e foarte incantat de aceasta colaborare si spera sa devina un fel de „50 Cent” al Romaniei, mai ales ca, in afara de Carmin, ii are alaturi si pe Laurentiu si Alex de la trupa Replika.

„M-am lasat si de dans si de moda. Acum vreau sa fac muzica. Nu mai ies in cluburi decat foarte rar, am inceput sa iau lectii de canto si asta, pentru ca vreau o cariera in domenul artistic”, ne-a marturisit Hamude. El ne-a mai spus ca va aborda un gen de muzica clubbin si R&B, va canta atat in limba romana, cat si in araba, limba lui materna, si va face duete cu cei mai cunoscuti muzicieni de pe la noi. „Imi doresc sa apar pe piata cu un proiect foarte bun. Nu e departe de mine gandul de a deveni un soi de „50 Cent” al Romaniei”, a conchis viitorul artist, care, momentan, a renuntat la ideea de a o cuceri pe fiica presedintelui Romaniei.

spot_imgspot_img