Stroe: Unii deputati PSD ar dori sa “amenajeze” OUG privind Codul rutier “prin partile esentiale”

de Liviu Dadacus – Mediafax Publicat la: 30.09.2013 17:19 Ultima actualizare: 30.09.2013 17:20

Ministrul de Interne, Radu Stroe, a declarat, luni, dupa intrevederea cu grupul parlamentar al PSD din Camera, ca unii deputati social-democrati ar dori sa “amenajeze” Ordonanta de Urgenta privind Codul rutier, “pe ici, pe colo, prin partile esentiale”.
“Am prezentat si aici motivatia proiectului de Ordonanta de Urgenta. S-a intrat pe cateva teme concrete. Au existat pareri pro si contra. Unii ar dori sa fie proiect de lege, altii ar dori sau ar accepta Ordonanta amenajata, pe ici, pe colo, prin partile esentiale. Vom vedea, vom continua dezbaterile si discutiile. Am luat in considerare anumite propuneri, altele nu le-am luat. Vom vedea in final”, a declarat Stroe.

Ministrul de Interne a avut, anterior, si o intrevedere cu senatorii PSD pe tema Codului rutier.
El a precizat ca va merge si la grupul parlamentar al PNL din Camera Deputatilor pentru a avea discutii pe aceeasi tema.
Proiectul noului Cod rutier ar putea intra pe ordinea de zi a sedintei de miercuri a Guvernului, potrivit anuntului facut luni de ministrul de Interne Radu Stroe, inainte de intalnirea pe care a avut-o la Senat cu parlamentari PSD.
Premierul Victor Ponta a cerut, miercuri, in Guvern, ca proiectul Codului Rutier sa fie dezbatut si adoptat cat mai curand, fara a se mai incerca “sa se impace capra cu varza”, dupa ce ministrul de Interne, Radu Stroe, afirmase ca tocmai acest lucru il dorisera unele persoane in procesul de dezbatere publica.
Stroe a aratat, la inceputul sedintei de guvern, ca dezbaterile la Codul Rutier au inceput deja …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *