Studentele fara bani, ademenite sa se dezbrace in discoteci pentru o sticla de whisky

Studentele fara bani, ademenite sa se dezbrace in discoteci pentru o sticla de whisky

Discotecile si cluburile din Romania profita de tinerele studente, care traiesc dintr-o bursa oferita de Ministerul Educatiei atat cat sa-si acopere cheltuielile de camin, si le atrag pentru a se expune direct in mici spectacole erotice, oferind drept premiu bautura.

Tinerele studente din Bucuresti sunt invitate aproape in fiecare seara sa renunte la prejudecati si sa danseze pe bar, dar nu oricum, ci renuntand la haine, in functie de curajul fiecareia. Intr-o discoteca situata la numai cativa pasi de Universitatea Bucuresti, domnisoarele dezinhibate sunt invitate de DJ, pentru inceput, sa renunte la bluzita si sutien pe ritmurile incendiare ale muzicii. Drept rasplata pentru curajul avut de a se urca pe bar, tinerele primesc din partea casei un pahar cu vodca si gheata. Prima studenta care reuseste sa scape cat mai repede de hainele incomode, in atmosfera arzatoare, este premiata de catre DJ cu un shot de tequilla sau o sticla de whisky, totul depinde de suspansul pe care doresc fetele sa il creeze. “Discoteca noastra este recunoscuta in randul tinerilor ca fiind cea mai lipsita de prejudecati. Atmosfera este incendiara datorita tinerelor carefac show. Pentru a le incuraja si, totodata, pentru a le face sa renunte la cat mai multe haine, le oferim din partea casei un pahar cu vodca. Avem si un premiu pe care il oferim primei persoane care scapa cat mai repede de bluza si de sutien. Bineinteles ca totul depinde de fete. Premiul pleaca de la un shot de tequilla, apoi ajungem sa oferim o sticla de whisky si patru doze de energizant. Am avut si seri in care le-am oferit si cate o excursie pe la mare, pe la munte, depinde de sezon”, ne-a declarat un DJ care a dorit sa-si pastreze anonimatul.

Pentru a intra in posesia premiului, atunci cand este vorba de o excursie, tinerele sunt rugate sa se prezinte la DJ cu buletinul. Nimeni nu este obligat sa se dezbrace, dar este aproape imposibil sa il refuzi pe DJ care te tot invita pe bar pentru a renunta la haine. Dupa ce fetele renunta la bluza si sutien, DJ-ul isi mai incearca norocul si le roaga pe fete sa renunte si la pantaloni sau fusta, dupa caz. “Daca atmosfera se incinge din ce in ce mai mult, atunci nu pot sa nu imi incerc norocul in a le ruga pe fete sa renunte la toate hainele de pe ele”, ne-a mai declarat DJ-ul. Pentru a accede la premiul mult-ravnit, tanara trebuie sa arate maiestrie si langoare in felul cum isi descheie nasturii de la bluza si fermoarul de la blugi. “Este un simplu concurs, care testeaza prejudecatile fetelor din club. Din punctul meu de vedere, premiul este simbolic, dar atmosfera creata este de neuitat. Majoritatea concurentelor sunt studente la diferite facultati din Bucuresti si avem cateva fete care revin pentru a ne incanta privirea. Trebuie sa recunosc ca avem si un public, si aici ma refer la baieti, care o ia razna cand vad ca articolele vestimentare zboara de pe fete”, ne-a spus DJ-ul. Fetele nu au nici un fel de remuscare, deoarece vin in discoteca pentru a se distra, iar daca pot obtine si un premiu, cu atat mai bine. “Vin in acest club ori de cate ori am ocazia, pentru ca distractia este garantata. Imi place sa dansez, iar faptul ca renunt la cate haine vreau de pe mine nu vad pe cine ar deranja. O fac din placere, iar daca mi se ofera si un premiu, cu atat mai bine”, ne-a declarat o concurenta. Alte fete se dezbraca pentru a atrage atentia si, in felul acesta, pot pleca acasa cu un cavaler. “M-am dezbracat pentru a atrage toata atentia asupra mea si cine stie poate imi fac si un iubit”, ne-a declarat o alta concurenta. Nici show-urile erotice dintre concurente nu sunt interzise, ba, mai mult, sunt incurajate, spre deliciul celorlalti petrecareti. Daca fetele nu se descurca singure pentru a se dezbraca, atunci primesc ajutor din partea celorlalte concurente sau prietenelor lor, sub stricta indrumare a DJ- ului. Hainele nu sunt aruncate in bratele baietilor, ci sunt date de regula prietenelor pentru a avea mare grija de ele, caci, la sfarsitul show-lui, concurentele trebuie sa se imbrace. Piesa de rezistenta, care fura mintile oricarui petrecaret, este “You can leave your hat on” interpretata de Joe Cocker, potrivit DJ-ului. Intrarea in acest club este netaxata pentru fete, probabil pentru ca si ele ajuta la crearea unei atmosfere incendiare. Totodata, tinuta fetelor nu este restrictionata. Cu cat se imbraca mai provocator, cu atat mai bine. Sunt acceptate si chiar binevoite decolteurile cat mai adanci, tinuta semitransparenta, bustierele si, de ce nu, obiecte vestimentare lipsa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *