Suie Paparude concerteaza live in Fratelli Social Club

Suie Paparude concerteaza live in Fratelli Social Club

Fratelli Experiment, concept realizat de Fratelli Social Club si 247 fashion PR, te invita la un nou val de petreceri de moda urbana, avand ca main event un concert live sustinut de un invitat special.

Joi, 1 Iulie, in Fratelli Social Club (str. Glodeni, nr. 1-3), sunt invitati sa concerteze Suie Paparude, cu ocazia lansarii ultimului clip Suie Paparude ? Soundcheck.

Cel mai nou clip Suie Paparude ? Soundcheck, poate fi vizionat pe site-ul oficial al trupei (www.suiepaparude.ro).

Piesa este primul single de pe urmatorul album Suie Paparude, care iese pe piata in august 2010.

“Noul nostru single se adreseaza tuturor celor ce ne-au fost alaturi de-a lungul anilor, de la o mana de oameni in 1992, pana la miile de fani din toata tara pe care ii avem in 2010. Respect tuturor!” spun Suie Paparude.

Videoclipul piesei este realizat de regizorul Adrian Aghenitei, acelasi cu care Suie Paparude au lucrat si pentru single-ul “Cea mai buna zi”.

Personajele au fost filmate in studio, pe chroma key, cu o camera Red One.

Decorul a fost construit in totalitate din fotografii decupate si regrupate de catre Damian Groves, iar apoi, animate digital. Astfel a rezultat o animatie 2 D, intr-un spatiu de compozitare 3D.

“Avand in vedere ca piesa este dedicata fanilor, ei nu puteau lipsi de la filmari, printre ei numarandu-se si oameni care scriu zilnic pe forum-ul nostru www.suiepaparude.ro.” spune Michi.

Formatia va canta anul acesta la festivalul Peninsula (Felsziget) de la Targu Mures, in 26 august, pe Freedom Arena.

Suie Paparude inseamna Miki, Hauteculture si Bean.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *