Summitul dintre Donald Trump si Kim Jong-un s-a incheiat fara succes. Presedintele american a anulat pranzul de lucru

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

UPDATE: Coreea de Sud este la fel de „socata ca restul lumii” dupa ce Casa Alba a anuntat ca summitul intre presedintele american Donald Trump si liderul nord-coreean Kim Jong Un se va incheia fara un acord, a declarat un oficial din Guvernul sud-coreean, relateaza site-ul postului CNN.
UPDATE: Donald Trump a declarat, joi, in Vietnam, dupa ce discutiile cu Kim Jong Un au fost intrerupte brusc, ca liderul nord-coreean a cerut ridicarea integrala a sanctiunilor, in ceea ce priveste denuclearizarea viziunea lui Kim Jong Un fiind una diferita fata de cea a presedintelui SUA; insa mai apropiata decat anul trecut.
Am discutat de sanctiuni, Coreea de Nord a cerut ridicarea integrala a sanctiunilor, au vrut sa scape de sanctiuni, au vrut sa cedeze in anumite zone, insa nu cele pe care le am dorit noi. Am discutat si despre denuclearizare. Am reusit sa ma apropii de viziunea lui. Nu vreau sa comentez asupra specificatiilor, are o anumita viziune, nu coincide cu a noastra, insa e mai apropiata decat acum un an, cu siguranta vom ajunge la un consens, dar a trebuit sa plecam de la masa negocierilor si sa vedem ce se intampla. Coreea de Nord nu va mai …

spot_imgspot_img