Superconcert Metallica astazi pe Stadionul Cotroceni din Bucuresti. 24.000 fani sunt asteptati la show

Superconcert Metallica astazi pe Stadionul Cotroceni din Bucuresti. 24.000 fani sunt asteptati la show

Ziua asteptata de peste 24.000 de fani a venit. Concertul Metallica are loc in aceasta seara, la ora 20.00, pe stadionul Cotroceni.

Inainte ca formatia mult asteptata sa intre pe scena, va canta trupa americana “The Sword”, care insoteste Metallica pe tot parcursul turneului european. Pentru a evita aglomeratia in jurul celor doua intrari, spectatorii trebuie sa vina cat mai repede in zona.

Accesul pe stadion se va face incepand cu ora 16.00. Posesorii biletelor la Tribuna 1, Gazon A si Peluza vor intra pe strada Dr.Lister, iar cei cu bilete la Tribuna 2 si Gazon B vor intra pe Calea 13 septembrie, langa hotelul Marriott.

Nu puteti intra pe stadion cu aparate de fotografiat profesionale, camere video si aparate de inregistrat audio. Mai sunt interzise sticlele, paharele, recipientele din plastic, orice fel de mancare sau bautura, droguri, arme si alte obiecte periculoase. De asemenea, spectatorii nu trebuie sa isi ia la ei obiecte voluminoase sau contondente, precum casti de motociclist sau rucsacuri.

Din cauza temperaturii foarte ridicate si a aglomeratiei, este interzis accesul copiilor cu varsta mai mica de 10 ani in zonele Gazon A si Gazon B. Parintii care au cumparat bilete pentru aceasta zona si intentionau sa isi aduca micutii isi pot primi banii inapoi .

Spectacolul Metallica reprezinta o premiera si in ceea ce priveste sistemul de baruri. Acesta cuprinde 150 de metri de bar, 60 de dozatoare, 20 de vanzatori mobili de bere si racoritoare, 200 de barmani, iar viteza de servire este de 330 de beri pe minut.

Pentru infometati, vor fi disponibile si chipsuri, inghetata si popcorn. Bauturile si snackurile pot fi cumparate doar pe baza de jetoane, care pot fi achizitionate de la cele 26 de casierii din stadion, la pretul de 2,5 lei.

Potrivit informatiilor de la ANM (Agentia Nationala de Meteorologie), in aceasta seara, in Bucuresti, vremea va fi instabila, cu cer mai mult noros si chiar in timpul desfasurarii concertului vor putea avea loc ploi scurte, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima va fi cuprinsa intre 27 si 29 de grade Celsius, iar cea minima intre 16 si 18 grade.

In acest sens, organizatorii concertului le recomanda posesorilor de bilete sa isi aduca pelerine de ploaie, pentru ca accesul cu umbrele este interzis in incinta stadionului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *