Tamara Buciuceanu-Botez revine pe 19 aprilie in Divortul de aur

Tamara Buciuceanu-Botez revine pe 19 aprilie in Divortul de aur

Dupa o scurta perioada de repaus cauzata de probleme medicale ce nu i-au permis sa onoreze publicul cu farmecul si talentul sau binecunoscut, doamna teatrului romanesc se reintoarce pentru noi reprezentatii tulburator de expresive.

Este vorba bineinteles despre Tamara Buciuceanu-Botez, protagonista, la momentul actual, in superba comedie… de viata: “Divortul de Aur”. Alaturi de Sorin Francu, ea urmeaza sa ofere publicului o experienta ce va da de gandit tuturor prin marturisirea, mai direct, ca niciodata a temerilor si nemultumirilor de-o viata a celor doi soti. Povestea coristei Tarsita si a trombonistului Spirache Pitestean, va dezvalui problemele comune, marunte, insa incredibil de reale ale cuplului obisnuit, transpuse in replici spumoase sau pline de profunzime.

Actrita este mai puternica decat oricand si dornica sa se reintalneasca cu publicul spectator care va putea sa o revada pe data de 19 aprilie la Palatul National al Copiilor din Bucuresti, iar la Timisoara pe data de 3 mai.

Pentru spectacolul din Bucuresti, biletele pot fi achizitionate din Reteaua Agentiei Vreau Bilet – et. 2 – Unirea Shopping Center, si Carrefour Feeria ? Baneasa Shopping City, , Pasajul Universitatii ? agentia Trident Touring si online pe www.vreaubilet.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *