Tanara lovita mortal pe trecerea de pietoni, de o masina a Ambasadei Austriei

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

O tanara de 22 de ani a fost accidentata mortal, pe trecerea de pietoni, de o masina ce apartine Ambasadei Austriei. Accidentul s-a produs la ora 8.30, pe Soseaua Kiseleff din Capitala in fata Ministerului Culturii.

Soferul, care conducea o Skoda Octavia, venea din directia Casa Presei-Arcul de Triumf, cand a acrosat o tanara, in varsta de 22 de ani, care, in urma impactului, a fost aruncata 20 de metri. Tanara a decedat. Ea mai era insotita de o tanara care a scapat cu viata deoarece se afla la cativa pasi in fata.

Reprezentantii politiei au declarat ca din primele cercetari rezula ca masina avea o viteza de aproximativ 120-130 Km/h. Martorii ocular spun ca soferul autoturismului condus cu viteza mare nu a avut intentia de a frana in apropierea trecerii de pietoni.

Ambasada Austriei la Bucuresti a confirmat ca numarul autoturismului implicat in accident apartine misiunii diplomatice.

Soferul autoturismului nu poate fi judecat in Romania deoarece este ofiter in cadrul Ambasadei Austriei si beneficiaza de imunitate.

spot_imgspot_img