Tariceanu vrea sa fie MARTOR in dosarul lui Bogdan Olteanu. Ce va spune despre Liviu Mihaiu

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a declarat, marti seara, ca daca va fi citat ca martor in procesul fostului viceguvernator Bogdan Olteanu, nu are nici cea mai mica retinere de a se prezenta, intrucat el crede in nevinovatia lui Olteanu, informeaza Agerpres.
„Am vazut in spatiul public ca avocatul apararii, adica al lui Bogdan Olteanu, ar fi vorbit despre solicitarea pe care ar fi facut-o ca sa fiu citat ca martor. Deci, daca voi fi citat ca martor, sigur ca ma voi duce sa raspund intrebarilor pe care procurorii le vor pune. Daca voi fi chemat, fara indoiala, nu am nici cea mai mica retinere in aceasta privinta. Dar nu pot sa nu remarc ca intr-adevar povestea escaladeaza si se foloseste principiul pe care il cunoasteti foarte bine: „calomniati, calomniati ca tot ramane ceva pana la urma””, a spus Tariceanu, la B1Tv.
El a aratat ca il cunoaste pe Liviu Mihaiu din 1990, a pastrat o relatie cu acesta si in 2008 era unul dintre activistii cei mai vizibili in domeniul apararii Deltei.
„Am pastrat o relatie cu Liviu Mihaiu in toti acesti ani si in 2008 era unul dintre activistii cei mai vizibili pe domeniul apararii Deltei. Delta este un teren in care functiona braconajul la maxim (…) Cu Liviu Mihaiu am discutat. El mi-a spus: „domnule, vreau sa ma implic”. Sigur ca era un militant cunoscut, mai era implicat impreuna cu o alta organizatie condusa de Dragos Bucurenciu, care se numeste Mai mult verde. Si am fost foarte bucuros ca oameni care si-au aratat civismul si implicarea vor sa-si asume o responsabilitate”, a explicat Tariceanu.
El a adaugat ca sunt detalii pe care, dupa atatia ani, nu-si aduce aminte si nu poate sa confirme sau sa infirme daca …

spot_imgspot_img