Tariceanu, reactie vehementa despre scenariul inghetarii salariilor. Scandal in coalitia PSD-ALDE

Calin Popescu Tariceanu a declarat ca Romania nu poate ramane ca o tara care este competitiva mai ales prin salarii mici, pentru ca altfel nu va putea fi oprit iexodul fortei de munca.
Lia Olguta Vasilescu, anunt de ultima ora. Este scandalul momentului!
“Documentul trimis Comisiei Europene, pe care eu nu l-am vazut, nu am primit o informare de la Guvern in acest sens, nu angajeaza cu absolut nimic niciun fel de inghetare, pentru ca economia romaneasca este intr-o perioada de crestere puternica si aceasta crestere a PIB nu este pentru a figura in statistici pe primul loc al clasamentului de crestere economica in Europa”, a afirmat Tariceanu.
Eugen Teodorovici, despre inghetarea veniturilor salariatilor de la stat. Ministrul Finantelor recunoaste documentul trimis la CE
Liderul ALDE a precizat ca aceasta crestere economica trebuie sa se reflecte in puterea de cumparare a cetatenilor: “Sub nicio forma nu poate fi vorba de o inghetare a salariilor atata vreme cat economia creste sustinut, vom avea rezultate foarte bune si ele trebuie sa se regaseasca in salarii si pensii”.
Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor, a declarat, sambata, ca documentul trimis la Comisia Europeana in care se propune inghetarea salariilor in sectorul bugetar in 2019 la nivelul lunii decembrie 2018 este un scenariu, o varianta de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *