Tarile din sudul Europei ofera vize chinezilor bogati care vor sa cumpere proprietati scumpe

Tarile din sudul Europei ofera vize chinezilor bogati care vor sa cumpere proprietati scumpe

Potrivit brokerilor imobiliari, sansa de a cumpara o proprietate la un pret scazut in sudul Europei si obtinerea unei asa-numite “vize de aur” este oferita in special investitorilor chinezi.
“Bogatii din China sunt atrasi de proprietati. Cu doar o jumatate de milion de euro, investitorii chinezi avuti vor obtine un randament bun al plasamentului si in acelasi timp se vor bucura de o serie de beneficii in UE pe care nu le au in China”, a declarat Nuno Durao, partner la compania Irglux, divizie a agentiei imobiliare Fine&Country in Cascais, Portugalia.
Sudul Europei este cea mai recenta tinta a cumparatorilor chinezi, care din 2010 au facut achizitii din Vancouver si pana la Londra, odata cu cresterea averilor lor, in timp ce guvernul de la Beijing a intensificat in ultimii trei ani masurile de prevenire a cresterii preturilor pe piata imobiliara din China.
Cipru, Portugalia si Grecia sunt de mare interes pentru noii imbogatiti din Asia, potrivit SouFun Holdings, proprietarul celui mai mare site imobiliar din China si organizatorul de calatorii in strainatate pentru chinezii aflati in cautare de proprietati ieftine …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *