Tatal si surorile atacatorului din Militari raman in arest.

Tatal si surorile lui Mihai Chirita, pistolarul care a ranit trei persoane intr-un hipermarket din cartierul bucurestean Militari, raman in arest, a decis, vineri, instanta suprema, care a respins recursul celor trei fata de masura preventiva.
Hotararea Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) este definitiva, potrivit Mediafax.
Curtea de Apel Bucuresti a admis, in 24 noiembrie, propunerea procurorilor de arestare a tatalui si a surorilor lui Chirita.
Citeste si:?Sora “pistolarului” din Militari ramane avocat in Baroul Bucuresti. Motivarea instantei pentru arestarea preventiva
O zi mai tarziu, aceeasi instanta a decis si arestarea preventiva a lui Mihai Chirita, deciziile fiind atacate cu recurs la ICCJ.
Procurorii Parchetului Curtii de Apel Bucuresti au inceput urmarirea penala fata de Mihai Chirita, pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii si linistii publice, uz de arma neletala si vatamare corporala grava.
Surorile lui – Florentina, care este avocat, si Mariana Cristina – si tatal, Tomita Chirita, au fost pusi sub acuzare pentru ultraj contra bunelor moravuri.
Citeste si:?Atacatorul din Militari, pericol pentru ordinea publica. Motivarea instantei la decizia de arestare
Cele doua tinere nu au vrut sa stea la coada la magazin si au solicitat ajutorul unor rude, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *