Tatal tanarului care a accidentat doua persoane pe plaja a venit cu bani la spital

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Una dintre victimele incidentului de duminica dupa amiaza, cand un jeep a calcat doi bucuresteni pe o plaja din Costinesti, a avut parte de o intalnire neasteptata. Potrivit publicatiei Click, Vasile Anton, barbatul care a fost calcat de un BMW X5 pe plaja, a fost vizitat, la putina vreme dupa accident de tatal soferului. Acesta a dorit sa vada cu ochii sai in ce stare se afla victimele.

Situatia lui Vasile Anton nu este una fericita, el fiind aproape paralizat de la mijloc in sus, neputandu-se misca si suferind de dureri foarte mari. In aceasta stare l-a gasit tatal lui George Ardeleanu, tanarul de numai 20 de ani care conducea autoturismul, la Spitalul Judetean Constanta.

Omul nu a mers la spital cu mana goala, el ducandu-i vicitimei fructe, dar si bani. „A venit la mine si mi-a bagat sub perna un milion de lei vechi. Mi-a zis sa-i dau la doctori. Nu ma intereseaza banii lor” a declarat Anton pentru ziarul Click.

Barbatul urmeaza sa fie transferat la Spitalul de Traumatologie si Recuperare Medicala din Eforie Sud, acolo unde se afla si prietena sa, Mihaela Dragoi, cu care era pe plaja in momentul accidentului.

spot_imgspot_img