Teatrul JOINT prezinta spectacolul in PREMIERA UN BARBAT SI MAI MULTE FEMEI

Teatrul JOINT prezinta spectacolul in PREMIERA UN BARBAT SI MAI MULTE FEMEI

Teatrul Joint prezinta in premiera comedia Un barbat si mai multe femei, o productie Teatrul de Arta Bucuresti si Cara Exclusive Agency. Spectacolul, dupa Lenid Zorin, in regia lui Bogdan Husanu, este interpretat de Paula Chirila si George Constantinescu.
Un barbat si mai multe femei ? raiul pe pamant sau un iad autentic? Gavrunski, personajul masculin, cunoaste de-a lungul piesei femeia inger, femeia exaltata, femeia paznic, femeia autoritara, femeia disperata, femeia victima ? ele sunt norocul si ghinionul din viata sa. O viata care devine brusc foarte imprevizibila…
Paula Chirila, actrita premiata cu “Cea mai buna actrita de comedie ” la Festivalul international de teatru si film “Hyperion”, 2006, pentru rolul din scurtmetrajul “Nunta ” ,regia Deian Carmazan este membra a trupei DIVERTIS, iar pe George Constantinescu il mai cunoasteti din productii ale Teatrului Joint precum: Pam!Pam!, Mananca-ti aproapele, Insomniacii, No Uman No Crai.
Premiera va avea loc luni, 19 aprilie, ora 21:00, in Clubul Ţaranului din Bucuresti (Kiseeff 3 (in incinta Muzeului Ţaranului Roman, intrarea Monetariei).

Rezervarile se fac la numarul de telefon: 0746 232 301.
Pretul biletelor este de 20 lei (intreg), 15 lei (reducere elevi si studenti).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *