Tehnologii suport pentru noul val in IT

Agora Group organizeaza joi, 27 ianuarie 2011, Conferinta de Tehnologie Agora cu tema Storage & Business Continuity. Evenimentul va avea loc la Hotel Intercontinental din Bucuresti, sala Rapsodia, incepand cu ora 9.30.

Firmele de cercetare a pietei descopera tot mai des faptul ca introducerea de noi tehnologii reprezinta o provocare in rapida crestere pentru gestionarea corecta a resurselor IT, aflate in medii tot mai disparate, precum cel fizic, mediul virtual si cel de cloud. Studii recente arata ca in jur de 45% din datele stocate in medii virtuale nu sunt stocate in mod regulat in medii de backup si doar circa 20% din entitatile economice folosesc replicarea si tehnologiile de recuperare in caz de dezastru pentru a-si proteja mediile de lucru virtuale.

In cadrul Conferintei de Tehnologie Agora, reprezentantii companiilor CIO Council, HP Romania, Fujitsu & NetApp, Bull Romania si Trend vor incerca sa raspunda la intrebarile: Cum sa iti proiectezi o structura de storage moderna, care sunt problemele cu care se confrunta companiile si cum sa iti alegi o platforma de storage flexibila si care sa poata fi adaptata nevoilor curente de business? Cum sa usurezi incarcarea infrastructurii de storage, economisind spatiu de stocare si eliminand instante multiple ale acelorasi date prin deduplicare? Care sunt procesele si procedurile pe care o organizatie trebuie sa le aplice astfel incat sa se asigure ca functionalitatile critice pot continua atat in timpul, cat si dupa un dezastru?

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media PRWave, PRWave Directory, MediaLook, Smart FM, Agora News, IT Trends si Digital Trends. Alti parteneri: ARIES, ANIS, BVMW, Byblos, iNES, DigiSign.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *