TELENOVELA Aura Vasile – episodul trei. A fost numita vicepresedinte UNPR Bucuresti

MEDIAFAX / Bogdan STAMATIN

Deputatul Aura Vasile a fost numita vicepresedinte al UNPR Bucuresti, dupa ce in luna decembrie si-a anuntat plecarea din PSD. Ulterior ea a revenit asupra deciziei dupa o discutie avuta cu Marian Vanghelie, sustinand ca va ramane in PSD.
Potrivit UNPR, Biroul Politic Permanent al UNPR Bucuresti a desemnat-o pe Aura Vasile ca vicepresedinte al filialei, dupa ce aceasta s-a inscris in partid in decembrie 2011. Fostul deputat PSD le-a multumit colegilor din UNPR Bucuresti pentru increderea acordata.
“Am hotarat sa vin alaturi de fostii mei colegi, cei care au demonstrat, spre deosebire de altii, ca au valori si principii solide. Sunt un om de stanga si impartasesc valorile UNPR, singurul partid care mai reprezinta astazi stanga romaneasca. Dupa cum spun si colegii mei din UNPR, nu plec din Kiseleff si raman mai departe asa cum ma stiti, razboinica si dedicata cauzei in care cred, aceea de a-i sprijini pe oamenii care muncesc, pe pensionari si pe tineri, pe toti cei care au de suferit in aceste vremuri grele”, sustinea Aura Vasile in luna decembrie.

Dupa cateva zile, in urma unei discutii avuta cu Marian Vanghelie, Aura Vasile a anuntat ca s-a razgandit. Cu toate acestea, presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat pentru gandul ca nu-i plac telenovelele si ca Aura Vasile nu poate candida din partea PSD la alegerile locale sau parlamentare.
a”Daca eram in deplinatatea fortelor si nu eram cu perfuzia la mana probabil veneam eu in Camera si …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *