Telenovela CFR: Amalia Granata nu regreta despartirea de Fabbiani

Telenovela CFR: Amalia Granata nu regreta despartirea de Fabbiani

Desi se afla la mii de kilometri departare de tatal viitorului ei copil, Amalia Granata nu regreta faptul ca s-a despartit de atacantul lui CFR Cluj, Cristian Fabbiani. Motivul ? desi a inselat-o chiar pe pamant romanesc, fotbalistul argentinian i-a indeplinit iubitei sale un mare vis, acela de a deveni, pentru prima oara, mamica.

Revenita in tara natala, mai precis in orasul Rosario, Amalia s-a decis sa se ocupe de viata ei profesionala, urcandu-se pe podiumurile de moda in ciuda faptului ca este insarcinata in cinci luni. “Faptul ca am ramas gravida reprezinta cel mai fericit eveniment din viata mea. Visam de multi ani sa devin mamica”, a declarat Amalia Granata pentru Canal 26.

Modelul argentinian a mai tinut sa precizeze ca, cel mai probabil, copilul ei va fi baietel, dar si ca, in ciuda speculatiilor din ultima vreme, nu a ramas insarcinata din greseala. “Eu si Cristian vroiam sa facem un copil inca de cand locuiam in Argentina. Stabilisem dinainte acest lucru. Drept urmare, va spun sincer ca este vorba despre un bebelus planificat. Nici nu am ajuns bine in Romania, ca am si ramas insarcinata”, a conchis frumoasa Amalia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *