Teodorovici, despre remaniere: Sunt preocupat sa imi fac treaba mea. Decizia o ia premierul

Intrebat duminica, la Antena 3, despre remaniere, ministrul a spus ca decizia va fi luata in CEx de premierul Viorica Dancila. El a explicat si modul in care a fost facuta evaluarea ministrilor.
“Asta decide CEx-ul, in functie de evaluarea doamnei premier. Sunt toate masurile cuprinse in programul de guvernare aferente unui minister sau altul, uneori sunt masuri la care sunt mai multe ministere angrenate, se discuta cu fiecare ministru in parte, discutam acolo unde mai e nevoie de timp pentru a fi implementata o masura sau de ce o masura nu s-a implementat atunci cand trebuia. Oricum, avem masuri pana la final de an, dar am discutat si despre stadiul lor”, a declarat Eugen Teodorovici duminica seara la Antena 3.
Intrebat daca ii este teama de o posibila remaniere, ministrul Finantelor a spus ca vede altfel lucrurile si ca este preocupat doar sa-si faca treaba.
“Dupa multi ani de zile, eu fiind poate cel mai vechi dintre colegii mei in administratie, vad altfel lucrurile. Sunt preocupat sa imi fac treaba mea, si ca e weekend, si ca e noapte, si ca e zi. Sunt obligat sa vorbesc cu odoamna premier …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *