Tesla vrea sa inceapa productia modelului Y din noiembrie 2019

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Firma condusa de Elon Musk accepta deja solicitari preliminare pentru 500.000 de masini, insa Tesla a oferit clientilor detalii minime despre program. Directorul companiei a indicat insa ca vehiculul ar incepe sa fie construit in fabrica din Fremont, California.
Constructia a 500.000 de modele Y pe an ar fi echivalentul a ceea ce a planificat Musk pentru productia totala in Fremont pana la sfarsitul acestui an, dar analistii sustin ca Tesla nu a realizat niciodata volumele propuse.
Noile detalii ale modelului Y arata ca Tesla avanseaza in planurile de a construi un vehicul nou, chiar daca se straduieste sa produca Modelul 3, lansat in iulie. In ciuda faptului ca a atras comenzi in avans, lansarea sedanului a fost afectata de intarzieri si blocaje de fabricare, amanand fluxul anticipat de venituri al companiei si agravand criza de lichiditati pentru compania care pierde bani, arata Reuters.
Modelul Y este doar unul dintre numeroasele proiecte in curs de desfasurare pentru Tesla, care a lansat, in ultimele luni, si un Tesla Semi si un nou Roadster. Compania …

spot_imgspot_img