Test comparativ: Ce navigator ofera cel mai mare timp de functionare al laptopului pe baterie?.

Aveti un laptop sau un netbook cu o baterie care tine putin? Daca da, ar trebui sa folositi un navigator de internet care sa stie sa profite de caracteristicile de economisire a energiei din Windows 7. Bloggerii de la 7tutoriale.ro au testat navigatoarele cele mai populare si rezultatele au fost surprinzatoare. Cititi in continuare daca vreti sa vedeti care navigator este mai bun la utilizarea eficienta a bateriei laptopului. Este Google Chrome? Poate Internet Explorer? Ori Firefox?Pentru aceasta comparatie, au fost testate toate navigatoarele majore: Internet Explorer 9, Internet Explorer 10 beta (inclus in Windows 8 Consumer Preview), Google Chrome, Mozilla Firefox si Opera.
Aplicatia folosita la testare este Peacekeeper, care testeaza navigatorul de internet pana atunci cand bateria este aproape terminata, iar Windows pune calculatorul in repaus.Google Chrome – foarte instabil; Interne Explorer 10 beta – rezultate constante
Dintre toate navigatoarele, Google Chrome a creat cele mai multe probleme. Majoritatea testelor nu s-au incheiat cu succes. In primul rand, navigatorul s-a inchis cu erori in mijlocul testelor. Apoi, multe dintre teste pur si simplu nu s-au incheiat bine si Peacekeeper nu a putut inregistra rezultatele, din motive necunoscute.
Internet Explorer 10 beta a avut cele mai constante rezultate. Variatia dintre teste a fost extrem de mica, atat la scorul obtinut pentru performanta medie dar si pentru timpul mediu de functionare a bateriei.
REZULTATELE
Cititi articolul integral pe 7tutoriale.ro
Daca optiunea dvs. este navigatorul care consuma cea mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *