TESTAMENTUL DENISEI MANELISTA: Cui i-a lasat Denisa Raducu toate bunurile

Denisa Raducu, cu cateva saptamani inainte sa se stinga, a avut o discutie cu mama ei si a rugat-o ca apartamentul pe care si l-a cumparat, masina si alte bunuri sa-i fie lasate surorii ei. De altfel, cantareata avea o relatie de suflet exceptionala cu sora.
Recent, intr-o interventie la un post de televiziune, sora cantaretei afirma:?”Eu cu sora mea vorbesc zilnic. Eu ii spun zilnic surorii mele cat de mult o iubesc. Dupa familia mea, ea a cea mai importanta persoana pentru mine. Nu este nevoie sa fac public lucrul asta. Ea stie foarte bine ca o iubesc, ca sunt alaturi de ea si impreuna o sa luptam, o sa fiu alaturi de ea si o sa treaca peste tot. Nu e nevoie sa fac public ceva legat de sora mea”.?Din pacate,?Denisa?a murit in aceasta dimineata in jurul orei 4.00.
Citeste si?Momentul tulburator in care Denisa Manelista a intrat in COMĂ! “Se umflase atat de mult, ca medicii au spus ca ar putea sa plesneasca”Denisa Manelista a murit la varsta de 27 de ani, dupa lupta cu o boala crunta si nemiloasa care a macinat-o intr-o scurta perioada de timp.
Denisa Manelista a murit in aceasta dimineata, potrivit unor surse. Informatia nu a fost confirmata pana acum de niciun membru al familiei, insa cantareata Minodora, o apropiata a Denisei Raducu si singura sursa din anturajul artistei care a vorbit despre starea ei de sanatate si a tinut legatura …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *