Theodor Paleologu despre prostitutie: Trebuie sparte retelele de proxeneti, impozitata aceasta activitate si controlata medical

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

MARIUS DUMBRAVEANU / MEDIAFAXFOTO
Vicepresedintele PDL Theodor Paleologu, candidat la Primaria Sectorului 1, a declarat, vineri, la RFI, ca in Romania se face „politica strutului” in privinta prostitutiei, el sustinand ca trebuie sparte retelele de proxeneti, impozitata aceasta activitate si controlata medical.
„M-am abtinut cand s-a votat in Parlament, din motive tehnice. Altminteri, poate ca as fi votat un asemenea proiect. De ce? Pentru ca situatia actuala este foarte grava, as spune chiar gravisima. Multi politicieni si multa lume in societatea romaneasca, tot felul de autoritati respectabile fac politica strutului in aceasta privinta. De parca daca pretindem ca vom combate prostitutia chiar reusim sa limitam acest flagel. E de ajuns sa te plimbi peste tot in Bucuresti, si in Sectorul 1, si in Sectorul 2, si va spun si locuri: pe Magheru, la Matache, unde vezi acest fenomen. Or, ce este foarte grav, repet, gravisim in situatia actuala, este ca aceste biete femei sunt la cheremul proxenetilor”, spune candidatul PDL la Primaria Sectorului 1.
In opinia lui Theodor Paleologu, prostitutia trebuie scoasa de sub controlul „mafiilor de proxeneti”.
„Ceea ce trebuie sa facem este sa scoatem aceasta activitate de sub controlul acestor mafii de proxeneti. Am vazut cu ochii mei lucruri foarte grave care se intampla si nu-i de ajuns sa intorci capul in alta parte, ca respectiva realitate sa nu mai existe!”, subliniaza deputatul democrat-liberal.
Theodor Paleologu se arata deranjat de publicitatea stradala pentru saloanele erotice: „Publicitate pentru prostitutie se face pe fata. Daca te plimbi pe Magheru, vei vedea un afis amplasat ilegal, de altminteri, pe trotuar, afise publicitare pentru asa-zicand „masaj erotic”. Va dati seama ca este vorba de prostitutie in toata regula! Sunt localuri asa-zicand respectabile, restaurante din Sectorul 1 si din Sectorul 2 si de oriunde vreti in Bucuresti, unde ai fie la toaleta, fie la iesirea din local acele flyere, care fac publicitate pentru masaj erotic. Or, stim foarte bine despre ce este vorba!”.
Paleologu sustine impozitarea prostitutiei si tinerea ei sub control medical.
„Legalizarea prostitutiei este un termen stupid. Este vorba de spargerea retelelor de proxeneti, de impozitarea unei activitati extrem de importante din punct de …

spot_imgspot_img