Tica Gheara si alti 15 inculpati din dosarul falsificatorilor de carduri au fost arestati.

Tica Gheara, fratele lui Nicu Gheara, si alti 15 inculpati din dosarul falsificatorilor de carduri au fost arestati preventiv pentru 29 de zile, potrivit deciziei luate vineri seara de Tribunalul Bucuresti, prin care a fost admisa propunerea in acest sens formulata de procurori, potrivit Mediafax.
Aceeasi instanta judeca, tot vineri, propunerile de arestare preventiva si a altor persoane puse sub acuzare in acest dosar.
Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) au emis, vineri, peste 20 de ordonante de retinere in dosarul falsificatorilor de carduri.
Potrivit procurorilor, gruparile infractionale sunt constituite din peste o suta de persoane, iar liderii au fost identificati ca fiind Constantin Gheara, zis Tica, in varsta de 53 de ani, Romeo Ursu, zis Boenica, de 45 de ani, Lucian Ghiuri, zis Piticu, de 45 de ani, si Relu Serban, de 57 de ani.
“In fapt, se retine ca, sub coordonarea acestora, membrii gruparilor au confectionat aparatura de skimming, echipamentele fiind ulterior utilizate in vederea copierii datelor de identificare a mijloacelor de plata electronica utilizate la diferite terminale ATM sau POS-uri, aflate pe teritoriile urmatoarelor state: Germania, Spania, Elvetia, Portugalia, Franta, Marea …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *